Koulutuksen rahoitus

Kelan opintotuki ja opintolaina

Aeropole on Kelan hyväksymä oppilaitos, joten ammattilentäjäoppilaamme ovat oikeutettuja toisen asteen koulutuksen opintotukiin (opintorahaan, asumislisään ja opintolainan valtiontakaukseen), mikäli opintotuen myöntämisedellytykset kunkin opiskelijan kohdalla muutoin täyttyvät. Opintolainan suuruus on n. 300 €/kk (http://www.kela.fi/opintolaina_kenelle).

Koulutuksen rahoitus

Voit olla yhteydessä alla mainittuihin yhteistyöpankkeihimme sopiaksesi oman koulutuksesi rahoituksesta. Ethän unohda mainita, että olet aloittamassa koulutuksesi Aeropolella. Voit myös olla yhteydessä omaan pankkiisi. Huom. Aeropole Oy ei voi toimia lainan takaajana.

Yleiset rahoitusehdot

Lainaa voi hakea pankin verkkosivun kautta siellä olevalla sähköisellä lainahakemuksella. Kaikilla lainanhakijoilla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot luoton hoitamiseen (riittävä maksukyky) tai tarvittavat vakuudet lainamäärälle. Vakuudeksi käy esim. asunto-osake, talletus tms. ja pankki arvioi jokaisen vakuuden erikseen.

Luoton hinta ja ehdot määräytyvät yksilökohtaisesti ja jokainen hakija arvioidaan erikseen hakemustietojen perusteella ja ratkaisut neuvotellaan yksilöllisesti. Yleisesti:

  • Hakijan on oltava yli 18-vuotias
  • Laina-aika yleensä 1-10 vuotta
  • Lainan korko noin 3-5% + viitekorko
  • Lyhennysvapaat vuodet sovittavissa pankin kanssa

Rahoitusyhteistyökumppanimme

Nordea Pankki

Malmin konttori
Malmin kauppatie 18, Helsinki
Puh. 0200 3000 (ajanvaraukset rahoitusneuvotteluun)
www.nordea.fi

Helsingin OP Pankki

Mikonkadun konttori
Mikonkatu 13, Helsinki
Puh. 0102559015
www.op.fi

Santander

www.santanderconsumer.fi/tuotteet/laina/