Mittarilennon kertaus

Ovatko mittarilentotaitosi päässeet ruostumaan? Kaipaatko kertauslentoa ennen tarkastuslentoa tai haluatko oppia uusia menetelmiä (RNAV, lasiohjaamo)? Ehkä olet tuoreen mittarilentokelpuutuksen haltija ja haluaisit lisää todellista kokemusta mittarilento-olosuhteista pilvessä? Meiltä saat kaiken tuon ja opit lisää turvallisessa ympäristössä, kokeneen opettajamme avustamana.

Meiltä saat myös määräysten mukaisen perehdytyskoulutuksen GPS/RNAV-lähestymisiin: käymme tällöin läpi aiheeseen kuuluvan teorian ja lennämme vähintään kaksi lähestymistä ja yhden ylösvetomenetelmän.

Autamme sinua kerryttämään todellista IFR-kokemusta ja -tietoa, kun opettelet lento- ja päätöksentekotaitoja aidoissa mittarilento-olosuhteissa. Suunnittelemme halutessasi sinulle yksilöllisen koulutusohjelman. Eikä huolta, emme lähde lentämään vain poutasäällä, vaan pääset kokemaan aitoa mittarilentoa ja pilviä!

Jos olet kiinnostunut lentämisestä monimoottorisella, huippuvarustellulla Diamond DA42 Twin Starilla, järjestämme myös siihen lasiohjaamo- ja tyyppiperehdytyskoulutuksen: ensin tosin suosittelemme samaa vastaavalla yksimoottorisella, huomattavasti edullisemmalla lentokoneella (DA40) ja vasta sitten itse DA42:lla.

Esivaatimukset: vähintään PPL(A) ja (voimassaoleva tai vanhentunutkin) luokka- ja mittarilentokelpuutus (SEP/IR tai MEP/IR).

Ota nyt yhteyttä päästäksesi pilviselle taivaalle!