Takaisin taivaalle

Onko lupakirjasi päässyt pölyyntymään pöytälaatikossa? Ovatko kelpuutuksesi vanhentuneet? Oletko ollut reitillä lentämässä autopilotilla ja haluaisit kokea pienkonelentämisen riemun uudelleen? Meillä on sinulle avaimet takaisin taivaalle.

Tarjoamme sinulle kattavan kertauskoulutuksen ja valmennuksen, jotta voit varmoin mielin edetä tarkastuslennolle, jonka järjestämme sinulle. Aeropolella saat tietosi ja taitosi päivitettyä ajantasalle kokeneen opettajan kanssa. Järjestämme myös vuotuisen mittaritarkastuslentosi vaivatta.

  • Takaisin taivaalle

Kaipaatko takaisin pienkoneen puikkoihin? Räätälöimme sinulle yksilöllisen kertauskoulutuksen, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ennen, kuin järjestämme tarkastuslentosi. Ammatilaisopettajamme päivittävät tietosi uusimmista menetelmistä ja tekniikasta. Ota yhteyttä nyt päästäksesi taas nauttimaan omin käsin lentämisestä!

  • Mittaritarkastuslennot

Jos haluat lentää mittaritarkastuslentosi (yksi- tai monimoottori) Malmin uusimmilla mäntämoottorikoneilla, Diamondimme DA40 ja DA42 kaikkine herkkuineen ovat käytössäsi. Järjestämme sinulle myös tarvittaessa perehdytyksen tai eroavuuskoulutuksen ammattilaisen kanssa, jotta voit hyvin mielin edetä tarkastuslennollesi (tutustu myös lasiohjaamo– ja kertauskoululentotarjontaamme).