Pilot Shop – ilmailutarvikekauppa

  • Voit maksaa kätevästi suosituimmat ostokset Web-shopissamme. Normaali toimitusehto on nouto Malmin lentoaseman päärakennuksesta. Jos haluat tuotteen lähtetyksi kotiisi, valitse myös “Packaging&Posting” tuotteena.

Aeropole Pilot Shop ilmailukauppa on avattu Helsinki-Malmille! Jo nyt saat yleisimmät lentäjän tarvikkeet, ilmailukartat, ilmailun oppikirjat ja  ilmailulahjat suoraan käsivarastostamme Helsinki-Malmin lentoasemalla.

Alla esimerkkejä lentäjätuotteista joita saat jo nykyään meiltä hyllystä, Helsinki-Malmin lentoaseman päärakennuksen ala-aulan myyntipisteestä. Myyntipiste on auki klo 08-18 aina, kun paikalla on Aeropolen opettaja tai muuta henkilökuntaa.

Meille tulee viikottain ilmailutarviketoimituksia, joten voimme pyynnöstä lisätä tilaukseen minkä tahansa tuotteen mm. Pooleysiltä, The Pilot Shopista Hollannista, Aircraft Sprucelta, Jeppeseniltä tai Karttakeskukselta, tai vaikkapa Bright Line Bags -firmalta. Useimmiten tuotteet saa meidän kautta ovh-hinnoin ilman toimituskuluja (tullien ja verojen kanssa nyrkkisääntö 1 USD = 1 EUR pätee.)

Huom: Kaikki hinnat ja toimitusehdot sitoumuksetta. Hinta ja toimitusehdot ovat vasta tilausvahvistuksen jälkeen osapuolia sitovia, poislukien Web-shopin hinnat, jotka pidetään aina ajan tasalla.

Muiden kuin varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Tällöin yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta vapaasti Malmilla. Tilaukset osoitteella shop (at)aeropole.fi.