Ota yhteyttä

Helsingin päätoimipiste

Aeropole Helsinki-Malmi

Helsinki-Malmin lentoasema

Löydät meidät Helsinki-Malmin lentoasemalta (EFHF/HEM) alle 15 km päästä pääkaupungin keskustasta. Toimitilamme kattavat suurimman osan pyöreän valkoisen terminaalirakennuksen pohjakerrosta — esim. teoriaopetus järjestetään useimmiten sen eteläsiivessä — ja vastaanottomme on sen pääaulassa.

  • Käyntiosoite Helsinki-Malmin lentoasema, 00700 Helsinki. Katso kartta tästä.
  • Pysäköinti: voit pysäköidä terminaalirakennuksen eteläsiiven edustalle “Aeropole”-tarroin merkityille paikoille maksutta. Kahvilaravintolan (Gate 1) asiakkaana voit pysäköidä myös 60 min. kiekkopaikoille maksutta tai pysäköidä puomialueelle (kuvassa “P”) ja pyytää Gate 1:stä lipukkeen ilmaisulosajoa varten. (Puomialueelle on oma lippuautomaattinsa, ja hinnoittelu on lentoasemaksi kohtuullinen.)
  • Julkiset kulkuneuvot: Malmin lentoasemalle pääsee hyvin esim. Rautatientorilta bussilla 75. Katso lisätiedot reittioppaasta.

Yleiset yhteystiedot – kovan kysynnän vuoksi arvostamme sähköpostiyhteydenottoja!

  • puh. (09) 5627 4600 (Parhaiten tavoitettavissa toimistoaikaan)
  • Contact us

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Muut toimipaikat Suomessa

Helsinki-Vantaa (Aviapolis) (EFHK/HEL)

Aeropole Aviapolis Training Center -simulaattorikeskuksemme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä Suomen Ilmailumuseon rakennuksessa, jonka käyntiosoite on Karhumäentie 12, 01530 Vantaa. (Tapaamiset vain sopimuksesta. Huom: vanha osoite samalle rakennukselle oli Tietotie 3, 01530 Vantaa, mutta tieverkosto ympärillä on muuttunut. Tähtää DC-3-museolentokonetta kohti, kun näet sellaisen liikenneympyrästä!)  Simulaattorikeskukseemme pääsee esimerkiksi bussilla 615 tai lähijunilla I ja P (Aviapoliksen asema). Suosittelemme käyttämään HSL:n reittiopasta.

Tampere-Pirkkala (EFTP/TMP) (avataan 1.7.2016)

Käyntiosoite (tapaamiset sopimuksesta): Tampere-Pirkkalan lentoasema, Terminaali 2 (Varikontie 14), 33960 Pirkkala. Pysäköintialue P2 on toimistoamme lähinnä.

Jyväskylä-Tikkakoski (EFJY/JYV)

Käyntiosoite (tapaamiset sopimuksesta): Jyväskylän lentoaseman hallintorakennus, Lentoasemantie 70, 41160 Tikkakoski. Hallintorakennus on terminaalirakennuksen vieressä oikealla.

Kuopio-Rissala (EFKU/KUO)

Käyntiosoite (tapaamiset sopimuksesta): Kuopion lentoasema, Lentokentäntie 275, 70900 Toivala, Finland.

Lähiopetuspaikat

Lähiopetus luokassa järjestetään lähtökohtaisesti Helsinki-Malmin tai Helsinki-Vantaan (Aviapolis) toimipisteissämme. Poikkeuksellisesti paikka voi olla jokin muukin pääkaupunkiseudulla — tavoitteena on kuitenkin aina että lähiopetuspaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja Helsingin keskustasta nopeasti saavutettavissa.

Huomaathan myös, että interaktiiviseen lähiopetukseemme voi osallistua myös virtuaalisesti Internetin kautta! Näin voit suorittaa koko teoriakurssin (tiettyjä valvottuja kokeita lukuunottamatta) etäältä.

Cannes-Mandelieu, Ranska (LFMD/CEQ)

Cannes-Mandelieun kenttä Ranskan Rivieralla, noin 40 km länteen Nizzasta, on yksi Euroopan laadukkaimpia yleisilmailun keskittymiä. Vilkas liikematkustaminen ilman aikataulunmukaista raskasta lentoliikennettä tekee paikasta elinvoimaisen ja otollisen lentokoulutukselle ja omatoimiseen matkailuun vuokralentokoneella. Vuokraamme pian Diamondeja ja käynnistelemme koulutusta täällä, missä Suomen talviolosuhteet ovat muisto vain! Kysy tarkemmin tämänhetkisestä tarjoomastamme Cannesissa!

Käyntiosoite (tapaamiset sopimuksesta): Hangar 14, Aéroport de Cannes-Mandelieu, 273 Avenue Francis Tonner, 06150 Cannes La Bocca, France.

Santiago de Compostela, Espanja (LEST/SCQ)

Yksi Diamond-lentokoneistamme (DA40-180/G1000) on Espanjan Santiagossa, missä asiakkaamme voivat vuokrata sitä tietyin rajoituksin.

Aeropole Denmark ApS, Tanska

Tarjoamme etenkin opettaja- ja helikopterikoulutusta Tanskan tytäryhtiömme kautta Aalborgissa, Karupissa ja Roskildessa. Ks. www.aeropole.dk. Tanskassa myös EIR-kouluttautuminen on mahdollista.

Muut tulevat ulkomaiset toimipisteemme

Aeropole laajentuu aktiivisesti myös ulkomaille. Jos olet harkinnut kouluttautumista ulkomailla tai kaipaat Diamond-lentokoneita vuokralle etenkin Ranskassa tai Saksassa, ota meihin yhteyttä!

Laskutusyhteystiedot toimittajille

Y-tunnuksemme on 1615863-8. Merkitse se laskulle samoin kuin yhtiömme virallinen nimi “Aeropole Oy”.

Verkkolaskuosoite: FI7713093000207340
Operaattoritunnus: NDEAFIHH

Aeropole Oy
Helsinki-Malmin lentoasema 1
00700 HELSINKI

Maksuyhteystiedot asiakkaille

Pyrimme välttämään luottokortti- ja käteissuorituksia. Ensisijaisesti toimimme etumaksuperiaatteella (verkkomaksu), mutta tietyissä tilanteissa myös jälkikäteen laskuttaen. Olethan ystävällinen ja maksathan laskusi 7 päivän kuluessa tilillemme:
IBAN: FI77 1309 3000 2073 40
BIC: NDEAFIHH