LAPL & PPL -teoriakurssin lähiopetusjaksojen päivät

Vaikka LAPL/PPL-lupakirjaan vaadittavan teoriaopetuksen voit pitkälti opiskellakin etäältä kirjoista ja online-lähdemateriaalistamme, on muutaman kerran myös tultava käymään paikan päällä pienryhmäopetuksessa*. Näitä kutsutaan lähiopetusjaksoiksi (Ground School tai lyhyesti vain GS), ja niitä on neljä (4), ts. kaikki kymmenkunta oppiainetta on niputettu neljään eri kertaan: 2-3 ainetta per GS.

Ajankohdat

Pyrimme siihen, että n. joka toinen viikko on aina jokin lähiopetusjakso tarjolla Helsingissä, ja tarkemman aikataulutuksen löydät englanninkielisiltä sivuiltamme — ylläpidämme yksinkertaisuuden vuoksi vain listaa englanniksi, olkoonkin että muutoksia julkaistuihin päivämääriin tulee äärimmäisen harvoin ja vain pakottavissa tilanteissa. Alle neljän (4) kk varoitusajalla lähiopetusjaksoja ei peruta, joskin uusia voi tulla lisäksi rinnalle.

Ks. Lähiopetusjaksojen päivämäärät.

Huom: Helsingissä lähiopetusjaksojen kielenä on suomi, jos kaikki ilmoittautuneet ymmärtävät ja puhuvat sujuvasti suomea, muussa tapauksessa englanti. (Pääsyvaatimuksena kurssillemme on riittävä englannin kielen taito, mutta on tukimateriaalia ja -opetusta on saatavilla toki myös suomeksi.)

Paikat

Nykyiset koulutuslupamme mukaiset opetuspaikkakunnat:

  • Helsinki
  • Jyväskylä (Tikkakoski)
  • Kuopio (Siilinjärven Rissala)

Olemme parhaillaan suunnittelemassa lähiopetusjaksojen järjestämistä myös seuraavilla paikkakunnilla erikseen määritettävän aikataulun mukaisesti. Ilmoita kiinnostuksesi nyt, mutta huomaa että vasta riittävän kysynnän ilmetessä voimme aloittaa koulutuksen ko. paikkakunnalla. Keräämällä oman aiheesta kiinnostuneen kaveriporukkasi voit merkittävästi edesauttaa koulutuksen aloittamista seuraavilla paikkakunnilla!

  • Turku
  • Tampere (Pirkkala)
  • Lappeenranta

Tavoitteena on, että voit käydä lähiopetusjaksoilla missä sinulle kulloinkin sopii, eikä sen aina tarvitse olla sama paikkakunta. Jos valitset tämän vaihtoehdon käydä yhden tai useampia lähiopetusjaksoja muualla kuin Helsingissä, kurssin hinta on 495 EUR (sis ALV 24%) perusteoriakurssia kalliimpi riippumatta siitä, käytkö loppujen lopuksi kaikki yhdellä tai useammalla paikkakunnalla.

Muilla paikkakunnilla kuin Helsingissä järjestettävät tilaisuudet pidetään suomeksi ja tyypillisesti yhtenä viikonloppuna (la-su, siis 2 päivää). Ota yhteyttä ja seuraa uutisointia!

*Pienryhmäopetusta voi seurata myös etänä virtuaalisesti nopean nettiyhteyden avulla. Kokeet on kuitenkin tehtävä jossain toimipisteessämme.