Aeropole yrityksenä

Aeropole Oy on vuonna 2010 perustettu liikenne- ja yksityislentäjien koulutusta tarjoava Trafin hyväksymä lentokoulutusorganisaatio ja Suomen  suurin yksityisrahoitteinen siviili-ilmailukoulutusyritys. Aeropole toimii Helsinki-Malmin, Tikkakosken ja Kuopion lentoasemilla.

Tavoitteemme

Meillä Aeropolella on päällimäisenä tavoitteena tarjota Sinulle erinomaista lentokoulutusta. Haluamme olla Suomen paras lentokoulu, ja lupaamme tarjota Sinulle ensiluokkaista laatua niin asiakaspalvelun, koulutuksen, lentokaluston kuin henkilöstön kokemuksenkin suhteen.

 1. Asiakaspalvelu
  Lupaamme vain sen, mihin pystymme. Tämä tarkoittaa asiakaslähtöisiä ja reiluja sopimuksia, selkeää hinnoittelua ilman lisämaksuja ja avointa sekä rehellistä yhteydenpitoa kun tilanteet muuttuvat. Koulutusaikataulut räätälöidään Sinun tarpeidesi mukaisiksi, arkisin tai viikonloppuisin.
 2. Koulutus
  Lähestymme koulutusta pedagogisesta näkökulmasta. Emme tee tätä kerätäksemme lentotunteja tai esitelläksemme taitojamme, vaan kouluttaaksemme asiakkaamme turvallisiksi ja varmoiksi lentäjiksi olipa heillä tähtäimessä uusi harrastus tai ammatti. Meillä on Suomen ympäristössä tuore lähestymistapa lentäjäkoulutukseen, johon kuuluu pitkälle harkitut koulutusohjelmat sekä laatu- sekä turvallisuudenhallintajärjestelmä. Opetuskäytäntömme eivät perustu luutuneeseen perimätietoon, vaan koestettuihin “suuren maailman” koulutusohjelmiin, jotka olemme oman kokemuksemme turvin jalostaneet Pohjolan oloihimme sopivaksi — kaikki tämä noudattaen ja monin paikoin ylittäen eurooppalaiset ilmailuvaatimukset.
 3. Moderni lentokalusto
  Lentokoneemme edustavat alan uusinta teknologiaa, ovat omiaan koulutuskäyttöön ja ovat erittäin turvallisia. Kannustamme kaikkia asiakkaitamme kouluttautumaan myös lasiohjaamolla.
 4. Lahjakkaat ammattilaisopettajat
  Lähes kaikilla opettajillamme on satoja ellei tuhansia lentotunteja opetuskokemusta ja useimmilla kokemusta myös raskaasta liikenne- tai liikelentämisestä. Aeropolen opettajat ovat töissä halusta opettaa, eivätkä vain kartuttamassa omaa lentokokemustaan. Laadun vaaliminen on meille kaikki kaikessa. Opetuksen laatu ei kuitenkaan lepää vain yksittäisten opettajiemme hartioilla, vaan sitä vaalii myös järjestelmällinen suhtautumisemme laatuun ja oppimiseen organisaatiossamme.

Uskomme vakaasti, että ainoa tapa pysyä parhaana on hyväksyä, että oppiminen on jatkuva prosessi. Parhaaksi ei pääse kuin olemalla peräänantamaton ja jatkuvalla parantamisella. Tarkkuutemme laatuasioissa tuskin tulee kuitenkaan haittaamaan upeita lentokokemuksia, jotka odottavat sinua ilmailun parissa — päinvastoin! Pieni jännitys ja suuri ilo ovat erottamaton osa lentämistä, ja lupaamme että meillä saat elämyksesi turvallisesti.

Keitä olemme?

Olemme monitaitoinen joukko ilmailun ja liike-elämän ammattilaisia: liikennelentäjiä, lennonopettajia, lentokoneinsinöörejä ja yrittäjiä. Kyllästyimme alan ala-arvoiseen asiakaspalveluun ja väliinpitämättömyyteen oppimisenkin suhteen, ja päätimme perustaa lentokoulun, jossa Sinusta pidetään huolta. Emme varmastikaan ole halvin, mutta yritämme jatkuvasti olla lentokouluista paras!

Viranomaishyväksynnät

Rekisteriseloste